Регистрација
baner_za_milenici_nov
PDF
Печати
Е-пошта
ЕДИЦИЈА КОРИСНИ СОВЕТИ ЗА ВАШИОТ МИЛЕНИК

melita_publikacija      melita_publikacija2.

 

Доколку имате ново маче во куќата, или мали мачиња без мајка,

сигурни сме дека овде ќе најдете многу корисни информации.

Благодарение на долгогодишното искуство,консултираната литература,

и несебичниот труд на Мелита Иванова и Драгана Велковска,

како автори на едицијата.

 
kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb