Регистрација
zivejte_socustvitelno
PDF
Печати
Е-пошта
Новогодишна честитка

cestitka za nova godinaДраги пријатели,

Ви посакуваме среќна и успешна Нова Година, полна љубов и радости, полна хуманост и добри одлуки, одлуки кој ќе го слават животот на сите живи битија, кои ќе спасуваат! Свртете нов лист - станете веган, или барем вегетаријанец, исфрлете го насилството од вашите чинии, шкафови, животи. Борете се за животните со сите сили, секој пат сторете нешто повеќе. Не учествувајте во неправда и не ја премолчувајте никогаш. Бидете движечка сила за позитивна промена, менувајте се себе си, менувајте го светот!

Ви благодариме за сетта поддршка која ни ја пруживте нам оваа година и што со сите сили им помагавте на животните - што спасувавте, вдомувавте, лекувавте; што протестиравте, пишувавте, споделувавте, реагиравте; што дониравте, апелиравте секаде за помош; што промивиравте веганство, вегетаријанство, па пак веганство; што се дружевте забавувавте заедно со нас – ВИЕ СТЕ ОНИЕ КОИ ОД НАС ПРАВАТ АНИМА МУНДИ, ЗАЕДНО СИТЕ НИЕ, ДУШАТА НА СВЕТОТ!

 
rasizm-specizm
172039_159513170767123_137370736314700_338203_4315127_o
kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb