Печати
ОГЛАС за набавка на половно возило за потребите на здружението за заштита на животни „Анима Мунди“

За потребите на здружението за заштита на животни „Анима Мунди“, а во рамки на Институционален грант од програмата CIVICA Mobilitas чиј корисник е здружението, повикуваме на понуди за набавка на возило.
Износот не треба да ја надминува сумата од 150 000 денари.
КРИТЕРИУМИ:
- Оддржаност на возилото
- Економичност
- подобно за превоз на животни
- да нема кожени делови
Вашите понуди може да ги доставите на е мејл адресата : Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или да не контактирате на 077 487 253 заклучно со 22.03.2017