Печати
Ајде сите на базар

Хуманитарното здружение Есма и Стево Теодосиевски организираат базар "Се за нашите миленици" на 03 и 04 октомври 2015 во Хотел Континентал. Ве повикуваме да присуствувате на овој базар на кој ќе се нудат услуги, производи, храна, козметика, ветеринарни прегледи ... За време на базарот ќе има модна ревија на миленици, дресура и хуманитарна лотарија а средствата од тикетите се наменети за Здружението за заштита на животни Анима Мунди.

 

Bazar
ДАТУМ : 03 и 04. 10.2015
ВРЕМЕ:од 10:00 - 19:00
ВЛЕЗ СЛОБОДЕНИнформации на следните тел броеви : 
Хотел Континетал (рецепција) : 02 3 133 333
Зорица - 075 265 753 и 071 243 764