Регистрација
PDF
Печати
Е-пошта
ОГЛАС за набавка на половно возило за потребите на здружението за заштита на животни „Анима Мунди“

За потребите на здружението за заштита на животни „Анима Мунди“, а во рамки на Институционален грант од програмата CIVICA Mobilitas чиј корисник е здружението, повикуваме на понуди за набавка на возило.
Износот не треба да ја надминува сумата од 150 000 денари.
КРИТЕРИУМИ:
- Оддржаност на возилото
- Економичност
- подобно за превоз на животни
- да нема кожени делови
Вашите понуди може да ги доставите на е мејл адресата : Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или да не контактирате на 077 487 253 заклучно со 22.03.2017

 
kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb