Регистрација
PDF
Печати
Е-пошта
КРЗНО БЛАГОДАРАМ, НЕ!

sofija_kafez_-123

Во корелација со Светски здруженија за заштита на животните, повод Светската седмица против носење природно крзно,  „Анима Мунди„ заедно со „Асоцијација на активисти за заштита на правата на животните„ организира информативен и протестен Собир – перформанс против крзнената индустрија – како производството, така и купувањето на истото.

Сакаме да допреме до македонските граѓани и информираме за една од најбруталните индустрии на измачување и искористување на животните, влијаеме на граѓаните совесно да одлучуваат што ќе облечат и каква индустрија ќе финансираат.

Нашата намера е да придонесеме  за подобро информирање на граѓаните и посочиме хумани алтернативи, наместо крзно/кожа на животни кои ради своето крзно биле дословно масакрирани.

 
bann001
bann002
bann003

kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb