Регистрација
PDF
Печати
Е-пошта
Предновогодишна хуманитарна забаваАнима Мунди Ве поканува на предновогодишна хуманитарна забава која ќе се одржи на 20-12-2015 (НЕДЕЛА) во Концепт 37 (мапа) со почеток од 21:30 часот.

 

Забавата ќе биде со хуманитарен карактер со цел собирање на средства за лекување и грижа за бездомни животни.
Дојдете да се забавуваме и заедно им помогнеме на животните!

Се гледаме Smile

Facebook event : https://www.facebook.com/events/597190140422050/

 


 
bann001
bann002
bann003

kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb