Регистрација
PDF
Печати
Е-пошта
ОБНОВЕНО: Права на животните на Д Фестивал

Еуфорично го очекуваме овој викенд, Д Фестивал - Дојран е нашата таргет дестинација! :)

За нас омилен open-air настан, фествал кој нуди е многу повеќе од фантастична музичка, уметничка и рекреативна програма - оваа година овозможува простор, посветува внимание и на веганството, борбата правата на животните!

 


 


Официјална страница на Д Фестивал - Дојран:http://dfestival.mk/
Програма креативна зона Д камп -http://dfestival.mk/sabota-16-07-2016/
Комплетна програма на Д Фестивал - Дојран http://dfestival.mk/line-up/raspored/

Благодариме на организаторите за поканата, задоволството ни е огромно, особено затоа што знаеме дека меѓу нив има бројни вегетаријанци/ вегани - дека ова го прават од срце и за животните .

Се гледаме во Дојран!

ОБНОВЕНО :

Тимот на АМ ги  пречека посетителите на Д Фестивал на зелениот, веган штанд. Дојдоа насмеани, позитивни но гладни, си заминаа исто така насмеани, позативни, презадоволни, сити и изненадени од превкусите  веге пијалоци, веган тортиљи, бургери, бомбици......

Огромна благодарност до организаторите за овозможување на учеството.
Дечки се гледаме на следниот event дотогаш
#БидиВеган #Vegan #GoVegan

 

 

Повеќе фотографии погледнете тука....

 
bann001
bann002
bann003

kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb