Регистрација
PDF
Печати
Е-пошта
Д Фестивал 2017

Одбројуваме денови до Д фестивал, нашиот омилен фестивал кој никако не го пропуштаме! И оваа година тимот на Анима Мунди ве очекува на зелениот, веган штанд.

 

Дојдете да се дружиме, забавуваме, зборуваме за активизам и права на животните!
Дојдете насмеани, позитивни, отворени за нови предизвици; дојдете ни гладни.
Доколку уште немате купено карта, крајно е време да си ја обезбедите. Се гледаме на Д Фестивал!

Единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија годинава ќе се одржува од 14-ти до 16-ти јули во Дојран. Пред нас е седмото издание на фестивалот на кој ве пречекуваме повторно со тридневна музичка програма, повеќе бини, камп и единствената фестивалска атмосфера.

Facebook event 
bann001
bann002
bann003

kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb