Регистрација
PDF
Печати
Е-пошта
Хуманитарна забава

Хуманитарна забава

 

 

 


Почитувани, 

ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на хуманитарната забава која ја организираме во соработка со ресторанот Амигос со цел да собереме средства за животните под наше покровителство. Дојдете да се дружиме, забавуваме и заеднички да им помогнеме на нашите мали пријателчиња. 
Секоја донација ни значи многу а Амигос ќе ни донираат дел од средствата добиени од продажбата. Би ни претставувало огромно задоволство доколку ја прифатите нашата покана и нѐ почестите со вашето присуство. 

04.03.2018 година (недела) во 20 часот Amigos restaurant & bar, ул. МакедонијаFacebook Event link

 


 
bann001
bann002
bann003

kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb