Регистрација
АКЦИИ/НАСТАНИ
PDF
Печати
Е-пошта
СРЕДСТВА БЕЗ ЦЕЛ ЗНАЕЊЕ БЕЗ ЦЕНА

АААА
 
PDF
Печати
Е-пошта
4-ТИ АПРИЛ СВЕТСКИ ДЕН НА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
bann001
bann002
bann003

kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb